Trajectplanner is een product van Fringe Company

Bij Fringe Company willen we het onderwijs in Nederland beter maken. Dus ontwikkelen we samen met het mbo en het hoger onderwijs software die houvast geeft aan administratieve processen en software die leren en samenwerken stimuleert.

Fringe Company 

Fringe Company wil het onderwijs in Nederland beter maken. Samen met dat onderwijs ontwikkelt Fringe software die houvast geeft en samenwerken stimuleert. Wij zijn enthousiast over leren en ontwikkelen en gedreven dit in onze software te laten zien. Niet de techniek is leidend, maar de gebruiker. Op eigen wijze weten wij de vraag uit de markt op te halen en daaraan de juiste invulling te geven. Wij zijn toegankelijk en hebben veel kennis van het Nederlandse onderwijs.

Fringe Company, een eigenwijs inzicht in onderwijs.

Producten van Fringe

Onderwijs Online

OnderwijsOnline

Dé digitale leeromgeving, ontwikkeld voor en door het Nederlandse onderwijs. Een intuïtieve en overzichtelijke leeromgeving voor student en docent. Het geeft inzicht, werkt eenvoudig en daagt uit tot beter leren

EducationOnline

Education online

Deze software dient als ict-fundament voor het mbo. Education online maakt complexe onderwijsprocessen overzichtelijk. Alle studentinformatie wordt verzameld en geborgd in dit kernregistratie, studentvolgsysteem en digitale leeromgeving ineen.

Het team van Fringe

Het team van Fringe Company bestaat uit een groep jonge, betrokken en gedreven mensen. Soms een tikkeltje eigenwijs, maar ze gaan altijd voor het beste resultaat voor de gebruiker.

vacatures

Vacatures

Wil jij het onderwijs in Nederland beter maken? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die op hun eigen wijze ons verder willen helpen.

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures