Onderwijsinstellingen

Vorige
Volgende Inloggen?

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van uw bezoek aan de Trajectplanner website? Of bent u geïnteresseerd in een afspraak met één van onze consultants of een demonstratie op locatie? Neemt u dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!


Trajectplanner.nl B.V.
Kantoorgebouw L'arc-en-ciel
Zutphenseweg 29
7418 AH, Deventer

T. 0570 - 622 763
F. 0570 - 625 129
Kvk. 08129871
Btw. NL810036812B01
info@trajectplanner.nl

Toon op Google Maps

MBO, HO, 9 december

Cloud software onderwerp van gesprek tijdens StrategiePlatform Onderwijs '11


Op 7 en 8 december 2011 participeerde Trajectplanner wederom als partner op de jaarlijkse bijeenkomst StrategiePlatform Onderwijs, georganiseerd in Hotel Theater Figi te Zeist. Dit kwalitatief hoogstaande evenement voor senior beslissers uit het beroeps- en hoger onderwijs, biedt ruime mogelijkheden om van gedachten te wisselen over actuele onderwerpen binnen het onderwijs, in de vorm van geagendeerde 1-op-1 gesprekken, inspirerende idea clinics, interactieve groepsdiscussies en inhoudelijke expert en case presentaties. Zo wist Kees Codée, manager facilitair bedrijf binnen Trajectplanner gebruikersinstelling Driestar educatief, met zijn case presentatie over integrale onderwijsautomatisering via de cloud in te haken op actuele key-notes tijdens het congres en het belang van IT innovatie binnen het onderwijs over te brengen aan het publiek. 

Integrale onderwijsautomatisering via de cloud
Driestar educatief is Trajectplanner SIS/SVS gebruiker van het eerste uur. Vanuit de reeds in gebruik zijnde backoffice oplossing WebSolutions QX van AllSolutions, is Trajectplanner in 2007 als studentinformatie- en studentvolgsysteem geïntroduceerd binnen de hogeschool. Met de gecombineerde inzet van WebSolutions QX - eveneens een standaard applicatie en via de cloud beschikbaar - en Trajectplanner beschikt Driestar educatief over één integrale oplossing voor het complete onderwijsproces.  

Met deze 'online samenwerking' ondervindt Driestar educatief vele voordelen, waarbij het kunnen faciliteren van goed onderwijs altijd het uitgangspunt is geweest. De HBO instelling is in staat om kwalitatief hoogstaande ICT services te bieden die voldoen aan de eisen van zowel de student, de docent als de administratief medewerker. Daarbij profiteert Driestar educatief, sinds de introductie van cloudsoftware, van volledige ontzorging en besparing van tijd en geld. 

Meer weten?
Wilt u meer weten over de IT keuzen van Driestar educatief én de ervaringen met cloud software binnen de hogeschool? Bekijkt u dan hier de presentatie zoals is verzorgd tijdens het StrategiePlatform Onderwijs 2011. Desgewenst brengen wij u in contact met de spreker Kees Codée of met één van onze andere gebruikers(instellingen) om de ervaringen met Trajectplanner als cloud applicatie met u uit te wisselen. Neemt u daarvoor contact op met Wendy Stolwijk van Trajectplanner.nl via wstolwijk@trajectplanner.nl of telefonisch via 0570-622763.

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Laatste Tweets

RT @leonabbink: Overleg met versnellingsgroep....@OnderwijsOnline @Trajectplanner ....resultaat en verslag via portal werkt prima http://t.…
— 19 uur en 51 min. geleden

Voor onze gebruikers uit het Hoger Onderwijs: donderdag 9 oktober 2014 weer een volgende #Gebruikersbijeenkomst ! Welkom bij #TUKampen.
— 20 uur en 18 min. geleden

Allemaal een heel goed weekend en uiteraard mooie paasdagen toegewenst !
— 4 dagen en 16 uur geleden

Wij blijven Creëren, Inspireren en Ontwikkelen ! Software ontwikkelaars welkom ! http://t.co/qm2Lqytt0Z
— 5 dagen en 17 uur geleden

Testen automatische notificaties en e-mailberichten Betaalservice. Fraaie cocreatie met @wellantcollege, service centraal !
— 6 dagen en 15 uur geleden

Bekijk alle Tweets

Om Trajectplanner.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Sluiten