Nieuws

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen implementeert Blended Learning met #OnderwijsOnline

Op maandag 11 januari 2016

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen - HANDe circa 4.000 deeltijdstudenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) beschikken vanaf dit kalenderjaar over een compleet nieuwe digitale leer- & werkomgeving ter ondersteuning van plaatsonafhankelijk leren en online samenwerken. Uit een Europese Aanbestedingsprocedure is Trajectplanner.nl B.V. geselecteerd als de meest geschikte leverancier, met het in eigen beheer ontwikkelde digitale platform #OnderwijsOnline als oplossing voor de nieuwe omgeving voor de deeltijdstudenten van de HAN.


Education online maakt volgen mbo-onderwijs persoonlijk en efficiënt

Op woensdag 30 september 2015

ICT-bedrijven slaan handen ineen voor modernisering studentinformatiesysteem.

education online logoEINDHOVEN, 30 september 2015 – Mbo-scholen en hun studenten kunnen volgend schooljaar gebruik maken van een nieuw studentinformatiesysteem dat veel meer vrijheid geeft in het bepalen van de leerroute en dat scholen efficiency winst geeft: education online. Itelligence en Trajectplanner.nl, specialisten op het gebied van onderwijsautomatisering, ontwikkelen samen met mbo-scholen en andere instellingen dit systeem. Education online anticipeert maximaal op actuele mbo-vernieuwingen zoals passend onderwijs, de herziene kwalificatiestructuur én de nieuwe verantwoordingswijze richting de uitvoeringsinstantie BRON. De partners maken de samenwerking vrijdag 2 oktober officieel tijdens een conferentie in Gouda.


Aventus implementeert Trajectplanner ELO: #OnderwijsOnline

Op donderdag 9 juli 2015

Per aankomend schooljaar (2015 - 2016) wordt de Trajectplanner ELO #OnderwijsOnline als nieuw digitaal platform voor online leren, ontwikkelen & begeleiden geïmplementeerd binnen ROC Aventus. De opdracht is vanuit de meervoudige onderhandse aanbesteding ‘Electronische Leeromgeving voor studenten en docenten’ aan Trajectplanner gegund. 


Iselinge Hogeschool kiest voor OnderwijsOnline als nieuw digitaal platform voor online leren

Op maandag 18 mei 2015

Iselinge HogeschoolIselinge Hogeschool, gespecialiseerd in het opleiden van leraren voor het basisonderwijs, heeft na een succesvol pilottraject gekozen voor OnderwijsOnline als nieuw te implementeren digitale leer- en werkomgeving. Vanaf volgend studiejaar worden ten minste alle 1e en 2e jaar studenten en de  betrokken docenten en begeleiders op moderne wijze gefaciliteerd in online leren, ontwikkelen & begeleiden. Met de implementatie van OnderwijsOnline wordt het blended learning concept meer actief geïntroduceerd binnen ‘de beste PABO van Midden- en Oost Nederland’.   


SOMT University implementeert Trajectplanner studentinformatie- en volgsysteem

Op dinsdag 28 april 2015

SOMTDe in Amersfoort gevestigde particuliere onderwijsinstelling SOMT is een gerenommeerd opleidingsinstituut voor fysiotherapie en manuele geneeskunde. Naast de aangeboden erkende masteropleidingen en Lifelong Learning programma’s binnen het vakgebied, biedt de SOMT University Campus - per september 2015 - de eerste universitaire bachelor Fysiotherapie van Nederland. Ter ondersteuning van het complete onderwijsproces binnen SOMT University,  wordt Trajectplanner als nieuw studentinformatie- en volgsysteem geïmplementeerd.


Met Trajectplanner voorbereid op Herziening Kwalificatiestructuur

Op vrijdag 24 april 2015

S-BBOm de aansluiting van mbo-opleidingen op de arbeidsmarkt te optimaliseren, is vanuit het Ministerie van OC&W en stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) de herziening van de kwalificatiestructuur aangekondigd. Dit betekent concreet, dat op 1 augustus 2016  alle nieuwe mbo-studenten starten met herziene kwalificatiedossiers. De dossiers zijn daarbij zowel qua opbouw, omvang als transparantie verbeterd, waarbij de opleiding wordt gebaseerd op 3 onderdelen: basisdelen, profieldelen en keuzedelen.


Hoger Onderwijsinstelling UNASAT Suriname kiest Trajectplanner

Op maandag 19 januari 2015

UNASATUniversity of Applied Science and Technology (UNASAT), gevestigd in Paramaribo, verzorgt HBO opleidingen ter ondersteuning van de ontwikkeling van Suriname. Voortvloeiend uit het succes, is samen met Hogeschool van Amsterdam (HvA) gezocht naar een passend studentinformatie - & volgsysteem. Vorige maand is een gebruikersovereenkomst getekend met Trajectplanner en is de implementatie van het Trajectplanner SIS & SVS een feit !


Team Trajectplanner 'Vriend van de Olifant'

Op maandag 22 december 2014

Binnen het 10-jarig bestaan van Trajectplanner zijn middels sponsoring en donaties verschillende goede doelen en maatschappelijke projecten gesteund. Vanuit de kerstgedachte en het feit dat het eerste Trajectplanner decennium zeer succesvol is geweest, is het team onlangs in een wel heel bijzonder sponsorproject gestapt. Alle Trajectplanner medewerk(st)ers zijn peetouder geworden van Joe, een dwergolifant uit Borneo. De teamleden ontvingen bij hun kerstpakket een officieel 'Vrienden van de Olifant' peetouder certificaat. Hiermee kan Joe voor de aankomende 10 jaar rekenen op voldoende verzorging, medicijnen en voedsel !


Trajectplanner viert 10-jarig jubileum

Op donderdag 27 november 2014

Trajectplanner 10 jaar !Op 30 november 2014 is het exact 10 jaar geleden dat het Deventerse ICT-bedrijf Trajectplanner.nl BV is opgericht. In eerste instantie vooral toegespitst op de behoefte vanuit het reguliere MBO - de vraag naar software ter ondersteuning van ontwikkelingsgericht leren - inmiddels uitgegroeid tot absolute specialist in complete onderwijsautomatisering, kennismanagement en E-learning.

De Trajectplanner.nl applicaties Trajectplanner (studentinformatie en -volgsysteem) en OnderwijsOnline (Digitale Leer- en Werkomgeving) worden veelvuldig toegepast binnen het VO, (V)MBO en het hoger onderwijs, binnen zowel de reguliere als particuliere sector. Dat de inmiddels middelgrote organisatie - met 25 medewerk(st)ers - zich al 10 jaar lang als gezond ICT-bedrijf weet te onderscheiden, is een prestatie waar het hele team erg trots op is !


Succesvol implementeren van online onderwijs

Op vrijdag 7 november 2014

Studenten willen online kunnen leren, (samen)werken en toegang hebben tot hun studierelevante informatie. Daar heeft elke onderwijsinstelling passende softwaretools en een goede ICT-infrastructuur voor nodig evenals adequaat beheer en beveiliging hiervan. Voor ‘Onderwijs in de Cloud’ zijn vele ondersteunende tools en diensten beschikbaar, maar hoe en vanuit welke visie is een succesvolle implementatie van online onderwijs geborgd?

Trajectplanner/OnderwijsOnline en Vancis organiseerden donderdag 30 oktober jongstleden een inhoudelijke Lunch & Learn bijeenkomst, waarbinnen onderwijsprofessionals kennis en ervaringen deelden met het implementeren van online onderwijs binnen de traditionele onderwijssetting.

 

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en u ontvangt de maandelijkse digitale Trajectplanner nieuwsbrief ! 


 

Recente tweets