Nieuws

Trajectplanner viert 10-jarig jubileum

Op donderdag 27 november 2014

Trajectplanner 10 jaar !Op 30 november 2014 is het exact 10 jaar geleden dat het Deventerse ICT-bedrijf Trajectplanner.nl BV is opgericht. In eerste instantie vooral toegespitst op de behoefte vanuit het reguliere MBO - de vraag naar software ter ondersteuning van ontwikkelingsgericht leren - inmiddels uitgegroeid tot absolute specialist in complete onderwijsautomatisering, kennismanagement en E-learning.

De Trajectplanner.nl applicaties Trajectplanner (studentinformatie en -volgsysteem) en OnderwijsOnline (Digitale Leer- en Werkomgeving) worden veelvuldig toegepast binnen het VO, (V)MBO en het hoger onderwijs, binnen zowel de reguliere als particuliere sector. Dat de inmiddels middelgrote organisatie - met 25 medewerk(st)ers - zich al 10 jaar lang als gezond ICT-bedrijf weet te onderscheiden, is een prestatie waar het hele team erg trots op is !


Succesvol implementeren van online onderwijs

Op vrijdag 7 november 2014

Studenten willen online kunnen leren, (samen)werken en toegang hebben tot hun studierelevante informatie. Daar heeft elke onderwijsinstelling passende softwaretools en een goede ICT-infrastructuur voor nodig evenals adequaat beheer en beveiliging hiervan. Voor ‘Onderwijs in de Cloud’ zijn vele ondersteunende tools en diensten beschikbaar, maar hoe en vanuit welke visie is een succesvolle implementatie van online onderwijs geborgd?

Trajectplanner/OnderwijsOnline en Vancis organiseerden donderdag 30 oktober jongstleden een inhoudelijke Lunch & Learn bijeenkomst, waarbinnen onderwijsprofessionals zkennis en ervaringen deelden met het implementeren van online onderwijs binnen de traditionele onderwijssetting.


Onderwijs Online: De student centraal !

Op maandag 7 juli 2014

De student centraal !Tijdens de conferentie HO-link 2014, op 19 & 20 juni georganiseerd door SURF, Stichting Studielink & DUO, is Onderwijs Online - powered by Trajectplanner - succesvol gepresenteerd aan het hoger onderwijsdomein.

Studentgeoriënteerde informatievoorziening
Een van de primaire uitgangspunten van Onderwijs Online is 'de student centraal'. Een studentgeoriënteerde interface, altijd & any device inzicht in de eigen studievoortgang en to do's, eenvoudig en snel communiceren met medestudenten, docenten en (externe) begeleiders / coaches, online beschikbaar hebben van content.

 


Tools4ever en Trajectplanner intensiveren partnership

Op dinsdag 1 juli 2014

Tools4ever & Trajectplanner intensiveren samenwerkingTools4ever, de marktleider op het gebied van Identity Governance en Administration (IGA), en Trajectplanner, het webbased leermanagementsysteem voor zowel regulier als particulier onderwijs en de zakelijke markt, intensiveren hun samenwerking. De gezamenlijke oplossing wordt door steeds meer onderwijsinstellingen ingezet. Zij volgen het voorbeeld van Hogeschool de Kempel in Helmond, die de oplossing al vele jaren inzet.


HO-link conferentie 2014: Student als klant !

Op dinsdag 27 mei 2014 met de tags , , , .

Trajectplanner sponsor HO-linkDe twee bekende inhoudelijke conferenties voor het hoger onderwijssegment, HO-conferentie en SISLink, gaan samen in één nieuwe, tweedaagse conferentie: HO-link. De HO-link conferentie vindt plaats op 19 en 20 juni aanstaande, in Hotel NH Conference Centre Leeuwenhorst te Noordwijkerhout. Trajectplanner participeert als één van de sponsoren en is aanwezig op de leveranciersmarkt.


Zonnig bezoek Onderwijs Online Smoothie bus aan ROC A12

Op vrijdag 23 mei 2014

Onderwijs Online Smoothie Batidos busTijdens de laatste editie van Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing & ICT - georganiseerd door CvI op 2 & 3 april 2014 - is Ton Nispeling als winnaar uit de bus gekomen van de ‘Onderwijs Online Smoothie Actie’. Alle deelnemers aan de Conferentie maakten kans op, bij inlevering van een Smoothie Tegoedbon, een bezoek van de Smoothie bus aan de eigen onderwijsinstelling. 


Succesvolle introductie Onderwijs Online binnen het MBO

Op maandag 14 april 2014

Onderwijs OnlineTijdens Dé conferentie voor onderwijsvernieuwing & ICT - op 2 & 3 april jongstleden georganiseerd door het Consortium voor Innovatie (CvI) - is de ‘Onderwijs Online’ ELO succesvol geïntroduceerd binnen het MBO onderwijssegment. Als sponsor van de conferentie, heeft Trajectplanner een steentje bijgedragen aan de organisatie en is een podium gecreëerd voor de lancering van Onderwijs Online. De verschillende inhoudelijke Trajectplanner presentaties – met als overkoepelend thema ‘Selfservice binnen het MBO’ – zijn druk bezocht door de conferentiebezoekers, waarbij de aandacht vooral uit is gegaan naar Onderwijs Online.


Trajectplanner ontwikkelteam zoekt versterking !

Op maandag 7 april 2014

Trajectplanner.nl BV is bijna 10 jaar geleden opgericht en groeit snel in aantal klanten - reguliere en particuliere onderwijsinstellingen binnen de domeinen VO, MBO & HO - , omzet én medewerk(st)ers ! Graag zouden wij ons team weer verder willen uitbreiden, met een intrinsiek gemotiveerde software ontwikkelaar (PHP, MySQL, Linux, SOAP/XML, JQuery, Laravel), die er zin in heeft om mooie software voor het onderwijs verder door te ontwikkelen.


Sterke groei Trajectplanner gebruik binnen voortgezet onderwijs op basis van innovatie en ambitie

Op vrijdag 14 maart 2014

Voortgezet OnderwijsSinds de oprichting van Trajectplanner - in 2004 - wordt het gelijknamige onderwijsautomatiseringssysteem op basis van SAAS ingezet binnen het Nederlandse middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. In de afgelopen periode heeft het softwarebedrijf uit Deventer ook een opvallende groei doorgemaakt binnen het voortgezet onderwijs. De focus op innovatie, de ambitie tot marktverbreding en de  groeiende vraag vanuit de VO markt naar passende onderwijsondersteuning op basis van moderne technologie, heeft ertoe geleid dat Trajectplanner een aanzienlijk aantal gebruikers binnen dit segment heeft verworven. Dit terwijl de grote vervangingsvraag binnen het VO nog op gang moet komen.


 

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en u ontvangt de maandelijkse digitale Trajectplanner nieuwsbrief ! 


 

Recente tweets