Onderwijsinstellingen

Vorige
Volgende Inloggen?

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van uw bezoek aan de Trajectplanner website? Of bent u geïnteresseerd in een afspraak met één van onze consultants of een demonstratie op locatie? Neemt u dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!


Trajectplanner.nl B.V.
Kantoorgebouw L'arc-en-ciel
Zutphenseweg 29
7418 AH, Deventer

T. 0570 - 622 763
F. 0570 - 625 129
Kvk. 08129871
Btw. NL810036812B01
info@trajectplanner.nl

Toon op Google Maps

MBO, HO, 15 november

Register Belastingadviseurs kiest voor totaaloplossing AllSolutions & Trajectplanner


Ter vervanging van de huidige in gebruik zijnde applicaties, heeft Register Belastingadviseurs (RB) - de beroepsvereniging voor belastingadviseurs - gekozen voor de geïntegreerde inzet van AllSolutions QX2 en Trajectplanner. Met deze webbased totaaloplossing zal het huidige aantal applicaties  binnen zowel de vereniging als de opleidingstak sterk worden teruggebracht en wordt de leden- en opleidingsadministratie aanzienlijk vereenvoudigd.

In januari 2011 zijn het College Belastingadviseurs en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs gefuseerd en onder de naam Register Belastingadviseurs verder gegaan. Na deze fusie werd de vereniging geconfronteerd met verschillende systemen voor de financiële, de leden- en de opleidingsadministratie. Een niet wenselijke situatie en na een uitgebreid selectieproces is de gecombineerde inzet van AllSolutions QX2 en Trajectplanner, een concept dat inmiddels binnen meerdere (onderwijs)instellingen haar nut bewezen heeft, gekozen tot de meest optimale oplossing voor RB.

AllSolutions QX2 behelst vooral de administratieve handelingen omtrent ledenbeheer, contributiebetalingen en abonnementen en de financiële administratie daarvan. Trajectplanner wordt binnen RB Opleidingen ingezet voor de complete onderwijsinrichting, als ELO en voor resultaatbeheer, examinering & diplomering voor alle fiscale opleidingen zoals die worden verzorgd voor jaarlijks zo’n 1.700 studenten.  Daarbij zal RB standaard beschikken over uitgebreide (management)overzichten & rapportages ten behoeve van alle opleidingen en studenten. 

De realtime, dynamische koppeling tussen beide webbased systemen op basis van webservices, stroomlijnt processen binnen RB aanzienlijk, verkleint de kans op fouten doordat informatie maar op één plek hoeft te worden bijgehouden en vereenvoudigt – mede door de self service functionaliteit die beide systemen standaard bieden - de communicatie tussen de leden, studenten en docenten. Dankzij de koppeling ontstaat eveneens een volledig geautomatiseerd proces tussen de financiële afhandeling van collegegelden en overige kosten en de vastlegging en verwerking daarvan binnen de financiële administratie.  De implementatie van AllSolutions QX2 bij RB is inmiddels gestart en in november zal ook de implementatie van Trajectplanner gaan beginnen.

Over Register Belastingadviseurs
Het Register Belastingadviseurs (RB) is het resultaat van de krachtenbundeling tussen het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB). Met ingang van 1 januari 2011 zijn deze verenigingen gefuseerd en als RB verder gegaan. Het RB is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van de ruim 7.200 aangesloten leden. Via RB Opleidingen worden mogelijkheden geboden om op diverse niveaus een fiscale opleiding te volgen, inclusief fiscale vervolgopleidingen op hbo- of universitair masterniveau. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Voor meer informatie kunt u terecht op www.rb.nl.
 

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Laatste Tweets

Vandaag full swing aan de slag met het splinternieuwe klantportaal; inzicht en overzicht wijzigingsverzoeken voor alle klanten !
— 16 uur en 22 min. geleden

RT @leonabbink: Overleg met versnellingsgroep....@OnderwijsOnline @Trajectplanner ....resultaat en verslag via portal werkt prima http://t.…
— 1 dag en 17 uur geleden

Voor onze gebruikers uit het Hoger Onderwijs: donderdag 9 oktober 2014 weer een volgende #Gebruikersbijeenkomst ! Welkom bij #TUKampen.
— 1 dag en 17 uur geleden

Allemaal een heel goed weekend en uiteraard mooie paasdagen toegewenst !
— 5 dagen en 14 uur geleden

Wij blijven Creëren, Inspireren en Ontwikkelen ! Software ontwikkelaars welkom ! http://t.co/qm2Lqytt0Z
— 6 dagen en 14 uur geleden

Bekijk alle Tweets

Om Trajectplanner.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Sluiten